Live Strings Live Strings

Torsdag d. 28. september kl. 18:00
Knivholt hovedgård


LiveStrings

EKSKLUSIV HØSTKONCERT

Nu er der mulighed for at opleve strygerensemblet LiveStrings og Nicolai Kornerup i eksklusiv høstkoncert på Knivholt Hovedggaard - til et hyggeligt arrangement med let dinner og opvarmning med Madsen & Madsen.
 
LIVE STRINGS & NICOLAI KORNERUP
LiveStrings er kendt fra TV programmer som X Factor og for deres arbejde med nogle af de største stjerner, i både ind- og udland. I selskab af pianist og komponist Nicolai Kornerup kan du for første gang opleve LiveStrings på turné i eget navn. LiveStrings ”Instrumental Tour” tager dig på en musikalsk rejse der bryder de traditionelle rammer og du vil opleve ensemblets versioner af deres egne klassiske favoritter samt helt særlige fortolkninger af popnumre som vi har hørt dem i TV.
 
KONFERENCIERS & OPVARMNING:
Jan Michael Madsen & Mathias Madsen Munch vil sammen stå for opvarming med en lille historie om tilblivelsen af teaterkoncerten “HISTORIEN om KØBSTADEN” og arbejdet med sangene til den udsolgte teaterkoncert der markerede Frederikshavns 200-års Købstadsjubilæum og som b.la. indeholdt et vigtigt samarbejdet med Live Johansson fra LiveStrings.
 
KONCERT & DINNER:
Inden koncerten serveres der en let anretning bestående af langtidsbraiseret bondegårdsgris m/dagens grønt og kokkens kartoffeltower - serveret med timian og rødvinssauce. Baren kan tilbyde kolde vand, øl og god vin.

PROGRAM:

18.00 Entré åbnes
18.30 Servering af koncert dinner
19.30 Madsen & Madsen - HISTORIEN OM KØBSTADEN
20.00 LIVE STRINGS & NICOLAI KORNERUP (2 x 40 min. + kort pause)
(Program med forbehold for ændringer)
Type Pris Antal
Entrebillet inkl. koncert dinner 349,00 DKK

Der tillægges et billetgebyr på 20,00 DKK til alle billetter.